Els catalans valoren en primer lloc el sector de l'electrònica de consum com a preferit per treballar-hi, amb el 61,6% de les opinions, mentre que atorguen al sector farmacèutic el segon amb el 56,4%, i el tercer és per al gran consum drogueria/perfumeria amb el 53,5%. Una anàlisi elaborada per Randstad detecta que els enquestats de Castella-la Manxa, en el 64,2% de les consultes, Galícia, amb el 58,5%, i la Rioja, amb el 68,4%, discrepen de la resta de comunitats, ja que valoren com a primera opció, per sobre de l'electrònica de consum, les grans cadenes hoteleres.

El sou es manté com el factor més esmentat pels enquestats per triar una empresa en la qual treballar, tant a Espanya com a la resta de països analitzats.

L'informe de Randstad detecta que per al conjunt dels espanyols l'electrònica de consum continua, un any més, en el primer lloc dels sectors més ben valorats en el 63% de les consultes realitzades, al davant del sector farmacèutic, amb el 56%, i l'aviació i el transport, amb el 54%.

Enguany s'han incorporat nous sectors, alguns dels quals han obtingut una destacada acollida. És el cas del farmacèutic, que s'ha posicionat en segon lloc del rànquing. Per la seva banda, aviació i transport aquest any han passat del quart al tercer lloc en les preferències dels professionals.

Una altra de les variables que introdueix l'informe és la distribució de les respostes en funció del nivell formatiu dels professionals. D'aquesta manera, l'estudi revela que tots els enquestats prefereixen com a primera opció el sector de l'electrònica de consum. Així ho testifiquen els professionals amb estudis de secundària, batxillerat, estudis de clicle superior i universitaris.

D'aquest estudi es desprèn que dels vint sectors que s'avaluen en l'informe "Employer Branding 2015", només tres han obtingut unanimitat. Hostaleria i col·lectivitats, serveis empresarials i venda al detall han estat els únics sectors valorats positivament pel cent per cent dels enquestats.