L´ACEB posa en marxa una nova formació concebuda per a càrrecs directius

10.09.2015 | 00:00

L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) posa en marxa Aula Directius, un projecte de formació dirigit a qualsevol professional que prengui decisions que puguin afectar el funcionament d'una petita i/o mitjana empresa: direcció, gerència, intermedis o caps de departament (producció, logística, qualitat, RH...).
Al llarg dels propers mesos, l'ACEB impartirà formació transversal des del punt de vista de tots els departaments d'una empresa. La primera tanda formativa tindrà lloc el proper mes d'octubre, i serà en direcció estratègica i presa de decisions. Segons avança l'ACEB, les següents estaran enfocades a equips de treball, gestió financera, gestió de la producció, planificació comercial, màrqueting, comunicació i internacionalització. Totes tindran un format de curta durada i amb un temps dedicat al networking i contacte empresarial.
Aula Directius, asseguren fonts de l'ACEB, "és una aposta per apropar la formació d'excel·lència i de qualitat al Berguedà i altres comarques que no disposin de centres universitaris propers, i que tindrà el suport de centres de referència i professionals contrastats". L'objectiu del nou programa és "prendre decisions en el rumb correcte per adequar-se als canvis del mercat global, tant des del punt de vista estratègic com organitzatiu, per poder créixer i ser més competitius i sòlids al mercat", diuen des de l'associació comarcal d'empresaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Els beneficis que generi la venda de l'ampolla aniran destinats a l'ajuda als refugiats

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

El secretari general del sindicat renuncia a exercir un tercer mandat i tornarà a l'ensenyament

Decathlon Manresa celebra 15 anys

Decathlon Manresa celebra 15 anys

La botiga d´esports es va inaugurar el 26 d'octubre de 2001

Enllaços recomanats: Premis cinema