El CFP organitza dos cursos per incrementar la competitivitat de les empreses

11.09.2015 | 00:00

El Centre de Formació Pràctica (CFP) de Manresa programa dos cursos enfocats a millorar la competitivitat de les empreses industrials del territori, en un acord entre el CFP i Aurea Productiva, una empresa especialitzada en la formació i l'assessorament en l'àrea d'operacions per a empreses industrials. La iniciativa vol donar resposta a "la necessitat d'una oferta de formació específica per al sector industrial del Bages en tècniques i metodologies de gestió que ajudin a incrementar la competitivitat d'aquestes empreses", segons el CFP.
El primer curs té el títol Projectes 2.0 i s'iniciarà el dia 6 d'octubre. Es tracta d'un curs on es parlarà de dues de les metodologies més utilitzades en la gestió de projectes, PMBOK i Agile, i on s'incidirà en la importància d'una bona gestió, ja que no arribar al mercat a temps o haver d'utilitzar més recursos que la competència per treure un producte al mercat poden ser factors decisius en la supervivència d'una empresa.
La segona proposta té l'objectiu de millorar la professionalització i la capacitat de lideratge dels responsables de taller, encarregats de producció o responsables d'equip. El Programa Líders s'iniciarà el 19 d'octubre de manera simultània a Manresa i a Vic i pretén que els participants aprenguin a gestionar equips i a liderar i responsabilitzar-se de la seva àrea de treball. Els dos cursos s'impartiran a les instal·lacions del CFP al Palau Firal de Manresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema