Liciten el contracte de gestió del Centre de Formació Professional d´Automoció

Situat a Martorell, vol millorar la inserció laboral dels joves, la qualificació dels treballadors i la competitivitat

15.09.2015 | 17:54

El Govern ha aprovat aquest dimarts autoritzar el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a licitar el contracte del servei de gestió i explotació del Centre de Formació Professional d'Automoció. El contracte es farà en la modalitat de concessió per una durada de 25 anys. El Govern ha considerat que la fórmula més adient per explotar el Centre és el d'un contracte de gestió de serveis públics, en la modalitat de concessió, entre l'Administració i l'empresa privada, ja que les característiques del Centre requereixen d'un coneixement específic del sector i del desenvolupament d'estratègies associades amb l'objectiu de garantir uns estàndards elevats d'eficàcia i eficiència.

D'aquesta manera, el Centre de Formació Professional d'Automoció es veurà enriquit per la implicació directa de la indústria de l'automoció i alhora tindrà més capacitat de millorar la inserció laboral dels joves, la qualificació professionals dels treballadors i la competitivitat de les empreses.

Amb la posada en marxa del Centre Formació Professional d'Automoció, el Govern fa palesa la seva aposta per la formació, la innovació i l'excel·lència que situarà Catalunya com a referent europeu i internacional. El Centre busca millorar la inserció laboral dels joves, impulsar la millora de la qualificació dels treballadors i la competitivitat de les empreses i reforçar l'atractiu de Catalunya per acollir inversions de les multinacionals del sector.

Situat a Martorell, el Centre de Formació Professional d'Automoció, adscrit al Servei d'Ocupació de Catalunya, té l'objectiu d'oferir una formació integrada que englobi tots els subsistemes de formació professional així com l'assoliment per part dels alumnes de competències de tipus tècnics, transversals, d'actitud i específiques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

L´IES Gerbert d´Aurillac es postula per acollir el nou grau de FP dual tèxtil

L´IES Gerbert d´Aurillac es postula per acollir el nou grau de FP dual tèxtil

Manresa no troba lloc en uns instituts «saturats» ni tampoc un espai ja condicionat al Barri Antic

L´Audiència avala enviar a judici Todó i onze consellers de la Catalunya Central pel cas CX

L´Audiència avala enviar a judici Todó i onze consellers de la Catalunya Central pel cas CX

Els acusats hauran de respondre per un suposat delicte d´administració deslleial pels increments...

Tous adquireix una parcel·la del Parc Central per ampliar les seves instal·lacions

Tous adquireix una parcel·la del Parc Central per ampliar les seves instal·lacions

La joieria compra per 700.000 euros els terrenys adjacents a la seva seu central, de 9.600 metres...

Enllaços recomanats: Premis cinema