Vueling connectarà l'aeroport de Barcelona-El Prat amb Eindhoven, Maastricht, Leeds, Liverpool, Newcastle, Riga i Vilna a partir d'estiu del 2016. El president de Vueling, Alex Cruz, ha destacat en una roda de premsa aquest dilluns que aquest programa de noves connexions confirma que Vueling està en la seva setena temporada d'expansió i que oferirà més de 150 rutes des de la seva base principal de Barcelona. De cara a la temporada d'hivern, l'aerolínia oferirà 112 rutes, entre les quals destaquen com a novetats Accra, Bari, Basilea, Birmingham, Dakar, Dublín, Edimburg, Ginebra, Malta, Manchester i Rotterdam.

La companyia aèria incrementarà les freqüències de la ruta Barcelona-Palma de Mallorca fins a les 10 connexions diàries, i de la ruta Barcelona-Menorca, amb un total de 4 connexions diàries. Per fer front a aquest creixement de l'oferta, Cruz ha avançat que Vueling contractarà 200 nous copilots de cara al proper any, a més d'adquirir nous avions dels models Airbus A319 i Airbus A321, el més gran de la seva flota i que permet una capacitat total de 220 passatgers.

Quant al trànsit, el president de Vueling ha assenyalat que l'aerolínia acaba de tancar un mes d'agost "històric" en nombre de passatgers. La companyia catalana ha transportat 1,8 milions de passatgers des de l'aeroport de Barcelona-El Prat. Aquesta xifra representa el 40% del trànsit total de la instal·lació pratenca, que el darrer agost va registrar el seu rècord històric amb 4,4 milions de passatgers transportats. Entre el juny i el setembre, la companyia ha operat més de 60.000 vols, cosa que representa un volum diari de 700 aterratges i enlairaments en els 160 aeroports en què opera. Segons Cruz, Vueling continuarà desenvolupant el seu segon hub de l'aeroport de Roma-Fiumicino, i afegirà noves rutes en mercats "més madurs" com França.