La fira manresana Ecoviure 2015 tornarà a premiar el millor producte del certamen, una iniciativa començada l'any passat amb l'objectiu de reconèixer els productes o serveis més innovadors d'entre tots els que hi haurà a la fira. Al premi poden optar-hi tots els expositors de l'edició d'enguany, a raó d'un producte o servei per expositor. La data límit per inscriure-s'hi finalitza el dia 16 d'octubre. La fira s'inaugura el dia 23.

Els expositors que vulguin participar al premi caldrà que omplin i enviïn el formulari d'inscripció que hi ha al web www.ecoviure.cat i hi adjuntin un document d'un màxim de dues pàgines en què s'expliquin les característiques del producte: marc ecològic o de sostenibilitat, innovació, anàlisi del cicle de vida i responsabilitat social de la persona o empresa que el presenta. Amb aquesta descripció s'hi poden adjuntar els documents que es considerin oportuns.

El jurat escollirà el millor producte, que gaudirà de difusió especial mentre tingui lloc la fira, així com d'un descompte en el preu de l'estand per a la propera edició d'Ecoviure. El premi es lliurarà durant l'acte inaugural d'Ecoviure, el divendres 23 d'octubre a la tarda.