L'operadora manresana Fibracat va inaugurar dimecres la seva nova botiga i seu comercial al número 15 del passeig de Pere III de Manresa. Al nou establiment es podran signar contractes amb l'operadora i es podran fer consultes sobre les connexions de fibra òptica i rebre assessorament sobre les tarifes mòbils de Fibracat per a particulars i empreses i servei de TV.

L'obertura del nou local s'inclou en la primera fase de creixement que Fibracat té previst fins al 2020. La intenció de l'empresa consisteix a "seguir creixent en el territori i cada vegada arribar a més usuaris", segons expliquen fonts de Fibracat.

D'altra banda, l'operadora manresana ha arribat a un acord amb Mediapro per oferir tots els partits de la Champions League i l'Europa League en el seu servei de Fibracat TV i mitjançant el canal Bein Sports de la productora catalana. De moment, Fibracat és l'única operadora catalana que ha aconseguit obtenir l'acord amb Bein Sports, que oferirà aquests serveis a Manresa, Sant Joan i Sant Fruitós. El preu per a clients que vulguin contractar la Champions amb Fibracat serà de 10 euros (IVA inclòs) "sense més condicions, ni lletra petita", assegura la directora comercial de Fibracat, Meritxell Bautista.

Fibracat TV ha ampliat els seus canals prèmium en incorporar National Geographic, Fox, Fox life, Calle 13, i suma així un total de més 80 canals i 8 canals de futbol. Fibracat TV s'ofereix en multidispositiu i es podrà veure tant en Smart TV, tauletes i Smartphones.