Regió 7

Volkswagen posa en marxa un telèfon per atendre els afectats

Seat garanteix als seus clients que els seus nous models amb el motor fraudulent EU6 compleixen la legalitat

03.10.2015 | 07:50

El grup Volkswagen posa avui en marxa un únic número de telèfon, el 900180361, per atendre els clients de les cinc marques implicades en el cas dels motors dièsel manipulats per registrar emissions inferiors a les exigides. Amb aquest número, que apareixerà a les pàgines d'aquestes marques a Internet i que estarà actiu des de les 9 del matí, el grup Volkswagen activa el pla d'acció per informar els seus clients a Espanya.
Els clients d'Audi, Seat, Skoda, Volkswagen i Volkswagen Vehicles Comercials podran accedir al centre d'atenció telefònica gratuïtament i la setmana que ve tindran a la seva disposició una eina en línia per consultar, a partir del número de bastidor, els models equipats amb el motor dièsel tipus EA189, homologat a Europa sota la norma d'emissions Euro 5.

Amb el número de bastidor, els clients podran verificar si el seu cotxe està afectat o no. A aquesta eina de recerca es podrà accedir des de les pàgines web de cadascuna de les marques del grup: www.volkswagen.es; www.seat.es; www.audi.es; www.skoda.es; www.volkswagen-comerciales.es. A més, el grup Volkswagen posarà en marxa un pla de comunicació per contactar amb els propietaris dels vehicles afectats.
Fonts del grup alemany a Espanya han explicat que com que es tracta d'un problema no relacionat amb la seguretat, les marques entraran en contacte directament amb els clients sense necessitat que sigui la Direcció General de Trànsit (DGT) la que comuniqui als propietaris la incidència i la forma de solucionar-la.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Es posa en marxa la tretzena edició del concurs manresà d´emprenedoria Idees Joves

Aquest dijous es donarà el tret de sortida a la tretzena edició del programa Idees Joves amb un...

Decathlon organitza una nova edició del Trocathlon

Des d'ahir fins al 6 de novembre romandrà oberta la fira Tro- cathlon, de material esportiu,...

L´IES Gerbert d´Aurillac es postula per acollir el nou grau de FP dual tèxtil

L´IES Gerbert d´Aurillac es postula per acollir el nou grau de FP dual tèxtil

Manresa no troba lloc en uns instituts «saturats» ni tampoc un espai ja condicionat al Barri Antic

Enllaços recomanats: Premis cinema