En el marc de la Setmana de la Fusta, que tindrà lloc del 16 a 25 d'octubre, el Consorci Forestal de Catalunya -juntament amb la Fundació Boscos- organitza per al dissabte 17 d'octubre l'activitat "Un cop d'ull a la gestió del Montseny amb la música de Lídia Pujol". L'activitat consistirà en una passejada pels camins de la finca el Mataró de Cerdans, situada a Arbúcies, al Parc Natural del Montseny, acompanyats dels propietaris i responsables de la seva gestió, una família que treballa i té cura del bosc des de fa 25 generacions.

Durant el recorregut, que serà d'uns 4 quilòmetres i durarà aproximadament unes dues hores, es podrà gaudir de les famoses perxades de castanyers del Montseny, de les sureres catalanes, de boscos d'alzinar, roure i faig, de la vegetació i arbres de ribera, entre d'altres espècies, totes elles amb els corresponents plafons descriptius. En acabar la passejada hi haurà un dinar de germanor amb tots els assistents i un concert a càrrec de la cantant Lídia Pujol i el contrabaixista Miquel Àngel Cordero.

El preu de la caminada i del concert és de 10 euros (20, si a més hi ha el dinar). Per a nens, el preu de caminada i concert és de 3 euros; 15 afegint-hi el dinar.

Per a més informació i inscripcions, cal trucar al 972 842 708 o enviar un correu a consorci@forestal.cat.