L'Associació d'Empresaris de Bufalvent de Manresa celebrarà avui l'acte final de la commemoració dels 25 anys d'associació. Es durà a terme a l'hotel Els Noguers de Manresa, on es farà un sopar en què participaran més de 150 empresaris del polígon.

En el sopar, que conclou el conjunt d'actes commemoratius, és prevista l'assistència del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i Agustí Comas, president del Consell Comarcal del Bages, entre altres autoritats polítiques i econòmiques del territori, a més dels presidents de les associacions de Trullols, el Pont Nou, dels Dolors i dels Plans.

Una estona abans, a les 7 de la tarda, els membres de la junta directiva de l'associació i les autoritats participants es trobaran a la rotonda enjardinada de la carretera del Pont de Vilomara dins el polígon per inaugurar l'element commemoratiu que ha dissenyat l'empresa del polígon Lázaro Metalpres i que s'ha instal·lat en aquest punt d'accés al polígon. L'element és constituït per un conjunt de planxes de metall verticals, totes de diferents mides i formes, subjectades entre si i fermament ancorades a una planxa horitzontal, que incorpora un element de metall polit amb el logotip de la commemoració. Simbolitza empreses de totes les mides i sectors unides entre si.

A continuació, i ja als locals de l'Associació d'Empresaris, es durà a terme una reunió de treball entre les autoritats i la junta directiva de l'associació.

Al final d'aquesta reunió, empresaris, junta i autoritats es trobaran a l'era de l'hotel Els Noguers per iniciar els actes de celebració. Durant el sopar es farà un acte d'homenatge als socis fundadors i membres de juntes directives amb el lliurament d'un record. Després del sopar, i també inclòs dins el programa de l'acte, es passarà la projecció del reportatge Associació d'Empresaris de Bufalvent: 25 anys fent pinya, editat per a l'ocasió, i en què es recullen entrevistes que expliquen els 45 anys del polígon i els 25 anys de l'associació.