L'empresa manresana Ausa, especialitzada en vehicles industrials compactes, ha donat entrada a la família Gracia de San Javier com a soci de la companyia. D'origen murcià, els nous accionistes tenen presència en el sector industrial, ja que són accionistes de negocis com, entre d'altres, Himoinsa (especialitzada en la fabricació i comercialització de sistemes de generació d'energia), i tenen una dilatada experiència en la gestió d'empreses en diversos sectors, segons expliquen fonts d'Ausa.

L'ampliació de capital, que donarà dret als nous accionistes al 30% de la participació del grup, suposarà una injecció econòmica que permetrà a la companyia incrementar la seva presència internacional en països com els Estats Units. Actualment Ausa ja ven a 60 països. La companyia també projecta introduir-se en mercats nous i modernitzar processos industrials. Amb tot, l'empresa no ha volgut precisar l'import de l'operació.

Segons Manuel Perramon, president del Grup Ausa, "l'entrada del nou soci ens permet reforçar el marcat perfil exportador de la companyia, introduir-nos en nous països i desenvolupar nous productes que faran créixer AUSA tot mantenint el caràcter familiar de la companyia".