L'Associació d'Empresaris de Bufalvent va celebrar divendres la commemoració dels seus vint-i-cinc anys, en una llarga jornada d'actes, reunions i inauguracions que va presidir el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Després de la posada de llarg de l'escultura commemorativa de l'aniversari (vegeu Regió7 de dissabte) Puig va assistir a una reunió de l'associació en què es van abordar qüestions com la fibra òptica, la millora dels accessos al polígon i la necessitat d'una legislació que garanteixi la gestió i la millora d'espais industrials del país.

La celebració va traslladar-se després a l'hotel Els Noguers, on va tenir lloc un sopar al qual van assistir gairebé tots el empresaris del polígon. Abans d'entrar al menjador, la colla de castellers els Penjats de la FUB, van irrompre de sorpresa al jardí de l'hotel amb les seves gralles i van fer un pilar de quatre. Els empresaris, en una emotiva imatge, van ser convidats a afegir-se a la pinya del pilar per fer honor d'aquesta manera al lema de la celebració de l'aniversari: "25 anys fent pinya".

Ja dins del menjador, el conseller Puig, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l'entitat, Joan Llansó, van repartir pins commemoratius en record i en reconeixement del treball dels socis fundadors de l'entitat i a antics membres de juntes directives.