La firma manresana de joieria Tous obrirà el mes de novembre la seva segona botiga al cotitzat passeig de Gracia de Barcelona. La nova botiga estarà ubicada al número 99 d'aquest carrer i disposarà de 150 metres quadrats, segons va informar ahir la marca manresana, que reforça d'aquesta manera la seva presència en les localitzacions premium de les principals ciutats de tot el món.

"Aquesta nova botiga ens acosta al nostre objectiu de convertir Tous en la marca de joieria amb més èxit i la més desitjada del món", explica la vicepresidenta corporativa de la companyia, Rosa Tous.

L'últim any, la marca ha obert diversos establiments en zones premium, entre els quals destaquen el del carrer Serrano de Madrid; el de Gran Via Diego López de Haro de Bilbao; el del carrer Tetuan de Sevilla i el de l'avinguda Maisonnave d'Alacant.

Tous, que amb aquesta obertura tindrà 16 punts de venda a la ciutat de Barcelona, obrirà també pròximament una nova gran botiga al número 38 de la Gran Via de Madrid. Aquestes obertures s'uneixen a les que ha fet en mercats internacionals com l'Aràbia Saudita, la Xina, Filipines, Ghana i Israel, entre d'altres.

Fundada el 1920, Tous actualment és present a tot el món amb més de 500 botigues en ciutats com Nova York, Miami, Xangai, Tòquio, Moscou, Mèxic DF o Dubai. El 2014, les vendes en els mercats internacionals van suposar el 51% del total. La xifra de facturació de les botigues Tous va arribar l'any passat als 371 milions d'euros, el 10% més que el 2013.