L'Ajuntament de Sant Vicenç i la Generalitat assumiran el cost de l'accés als polígons

Inicialment s'havia previst que les empreses de la zona farien una aportació a l'obra, però això s'ha descartat

31.10.2015 | 08:57

Una quarantena d'empresaris van participar ahir al matí en una nova edició de l'esmorzar empresarial que convoca regularment l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. En la trobada, l'alcalde Joan Torres va fer públic que el cost de la construcció del vial d'accés per carretera als polígons d'activitat econòmica del municipi anirà a càrrec del propi ajuntament i de la Generalitat de Catalunya.

Inicialment, s'havia previst una aportació per part dels empresaris que finalment ha quedat descartada. Ajuntament i Generalitat mantindran un diàleg els propers mesos per poder establir un calendari d'obres concret.

La construcció d'aquest vial permetrà als vehicles poder sortir dels polígons d'activitat econòmica enllaçant directament amb la C-55 en sentit Barcelona sense haver de passar pel barri de la Farinera. Aquest vial també millorarà la mobilitat dels veïns que surten de Sant Vicenç de Castellet per la C-55 en direcció Barcelona.

L'esmorzar empresarial també va servir per avançar en el projecte de portada d'aigua i electricitat a tots els sectors dels polígons i estudiar la viabilitat de la cobertura de fibra òptica. A més, els empresaris van donar llum verd a la constitució de l'Associació d'Empresaris dels Polígons de Sant Vicenç de Castellet. L'Ajuntament també va anunciar la finalització de l'auditoria urbanística als polígons del municipi que ha permès delimitar 188 finques en què s'indica la casuística de cada parcel·la. Properament s'informarà tots els empresaris de quina situació concreta es troben en matèria urbanística.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema