UP signa un acord amb Popular per facilitar finançament als seus afiliats

El conveni ofereix préstecs, finançament de l'ICO, préstecs hipotecaris i la la targeta Punto Agro

04.11.2015 | 07:39
Alfonso Ruspira, de Popular, i Joan Caball, d´UP, van signar el conveni

Unió de Pagesos i l'entitat bancària Popular han signat avui un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'oferir facilitats per al finançament de les explotacions agràries dels afiliats i afiliades del sindicat, dins la línia de treball Més avantatges, a través de la qual poden disposar de condicions avantatjoses en diferents entitats i empreses.
L'acord entre Unió de Pagesos i Popular ofereix als afiliats i afiliades diverses línies de finançament per facilitar l'accés al crèdit i cobrir les necessitats de liquiditat que els professionals dels sectors agrícoles i ramaders de Catalunya poden necessitar per desenvolupar la seva activitat o per fer inversions destinades a modernitzar les seves explotacions i/o exportar i importar sense risc. Entre altres productes financers, el conveni ofereix línies de préstecs a curt i a mitjà termini, línies de finançament subvencionades per l'ICO (Institut de Crèdit Oficial) i SAECA (Societat Anònima Estatal de Caució Agrària), préstecs hipotecaris per la compra de finques o construcció de naus, préstecs de campanya agrícola pel finançament dels inputs de campanya, bestretes per l'avançament dels ajuts directes de la Política Agrària Comuna (PAC) i la disposició de la targeta Punto Agro (creada específicament per al sector).
El conveni entre les dues entitats ha estat signat per Joan Caball, coordinador nacional d'Unió de Pagesos, i Alfonso Ruspira, director territorial de Catalunya i Balears de Popular. Popular està especialitzat en petites i mitjanes empreses, i en l'últim semestre ha tingut uns 55.000 nous clients entre pimes i autònoms.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema