Volkswagen compensarà amb vals de mil dòlars els clients dels Estats Units afectats pel frau

14.11.2015 | 07:44

El grup automobilístic Volkswagen compensarà amb vals de fins a mil dòlars (930 euros) els clients afectats als EUA per la manipulació de les emissions de gasos contaminants dels seus dièsels.
Volkswagen va informar ahir que donarà als propietaris d'un vehicle amb motor turbodièsel injecció de dos litres de la marca Volkswagen un val de compra per valor de fins a mil dòlars. D'aquesta quantitat, 500 dòlars poden gastar-se en els concessionaris de Volkswagen i la resta com un saldo de prepagament en una targeta Visa. Així mateix Volkswagen vol oferir de forma gratuïta els serveis d'avaries durant tres anys. "Treballem infatigablement en el desenvolupament d'una indemnització admissible per als vehicles afectats", va dir el director de Volkswagen a EUA, Michael Horn. Per als models de la marca Audi es donarà a conèixer el 13 de novembre un pla d'indemnització similar. Als Estats Units estan afectats per la manipulació de les emissions de gasos uns 480.000 vehicles amb motor turbodièsel injecció de 2 litres del consorci Volkswagen. A Alemanya algunes associacions han demanat indemnitzacions similars per als clients afectats.
D'altra banda, el president de Volkswagen, Matthias Müller, i el del comitè d'empresa, Bernd Osterloh, es van comprometre ahir a arribar a acords sobre inversions, mesures d'estalvi i projectes de futur.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Els beneficis que generi la venda de l'ampolla aniran destinats a l'ajuda als refugiats

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

El secretari general del sindicat renuncia a exercir un tercer mandat i tornarà a l'ensenyament

Decathlon Manresa celebra 15 anys

Decathlon Manresa celebra 15 anys

La botiga d´esports es va inaugurar el 26 d'octubre de 2001

Enllaços recomanats: Premis cinema