La convocatòria era a les 6 de la tarda, però des d'una bona estona abans la nova pastisseria El Cigne de Manresa, al número 10 del carrer Barcelona, es va omplir de clients, amics, familiars i professionals del sector per inaugurar el flamant establiment. L'històric comerç manresà obria les portes, ahir, de la seva nova botiga-obrador, amb la qual la pastisseria incrementa substancialment la seva superfície de venda i guanya metres de treball per elaborar pastisseria i xocolateria.

Durant tota la tarda, l'establiment (al xamfrà del carrer Mestres Cabanes) va romandre a vessar de gent, que va tenir l'oportunitat de tastar algunes de les coques i pastes de l'ampli assortiment de la pastisseria, fundada el 1964 per Artur Blaya al carrer Urgell de la capital del Bages (on el negoci encara manté la pastisseria original). Cap al vespre, hi van assistir també el president del gremi de pastissers de Barcelona i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent. El Cigne és un negoci familiar que ja va per la tercera generació de pastissers. Al seu obrador es combinen les especialitats tradicionals i la pastisseria personalitzada i els productes de nova creació.