Els propers 25 i 26 de novembre l'Edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú acollirà el 22è Congrés de Fires de Catalunya, la gran cita anual del sector firal català, que aplegarà més de 100 congressistes procedents d'arreu de Catalunya. El congrés coincideix amb l'any de celebració de la 25a edició de la recuperada Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú.

El programa combinarà conferències amb activitats per a la millora dels coneixements i de les experiències dels organitzadors, com és el cas de debats temàtics entre els participants sobre diferents metodologies i estudis de càlcul de l'impacte econòmic de determinades fires. Al congrés també es farà el lliurament de Premis a la Innovació de Fires de Catalunya.

Ramon Ferrando, president de la FEFIC (Federació de Fires de Catalunya) i director de Fira de Tortosa, insisteix que "el congrés és obert a totes les fires, als associats i no associats, als pobles petits amb una sola fira i a les institucions mitjanes i grans amb un calendari anual molt important. També als organitzadors privats i als proveïdors firals".

Les inscripcions al congrés es poden fer a través del web http://www.fefic.com.

En la llista de ponents destaca la presència de l'economista mediàtic Santiago Niño Becerra, que serà l'encarregat de fer la conferència inaugural, amb el títol "Econòmicament parlant, com acomiadarem el 2015 i què ens depararà el 2016".

Un altre dels ponents destacats és el doctor Víctor Küppers, autor dels llibres El efecto actitud i Vivir la vida con sentido.