Sant Vicenç de Castellet va celebrar dimecres la 3a edició de la Nit de l'Impuls Empresarial, a la qual van assistir uns 300 representants del teixit empresarial, comercial i social del municipi. Durant la vetllada es van lliurar els guardons empresarials del municipi.

A l'acte va intervenir l'economista Xavier Sala i Martín, que va reflexionar sobre el model educatiu. L'economista va demanar un canvi radical del sistema "perquè els nens i nenes s'acostumin a fer-se preguntes, a reflexionar i a treballar en equip per trobar solucions". Sala i Martín va destacar la importància de la innovació i va insistir a fixar-se en "com podem fer les coses d'una manera diferent".

Les empreses premiades enguany han estat Montana Colors (més responsabilitat social empresarial), Lázaro Moya (més innovadora) i Marbres Germans Moratonas (millors pràctiques internacionalització). Pel que fa a la categoria de les activitats comercials o serveis més innovadors, el premi va ser per a l'establiment Can Postres. Van quedar finalistes Sweet Coma i Espai Punt i Sweet Moma. A més, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va retre homenatge a les activitats comercials o serveis amb una trajectòria de 50 anys al municipi. Així doncs, es van distingir els establiments Restaurant Cal Codina, Estanc Ca l'Artur, Estanc Canals Carbonell, Carnisseria Roser Planell, Materials Casa Arimany i Farmàcia Fíguls.