El Black Friday va tenir ahir una tímida acollida entre els consumidors manresans, malgrat que molts establiments del centre lluïen cartells de descompte amb motiu d'aquesta jornada. Dels diferents comerços consultats per Regió7, els dedicats a productes tecnològics són els que asseguraven que la jornada havia tingut més èxit. Per la seva banda, els dedicats a la moda, afirmaven, la majoria, que notaven més moviment, encara que això no s'acabava traduint en vendes.

Un exemple el posaven a la sabateria Xarol del passeig de Pere III. Explicaven que havien notat més moviment que de costum encara que "no estem fent més vendes", tot i fer descomptes d'entre el 10 i el 20 %. En aquest sentit apuntaven que, malgrat els descomptes, "segurament es tracta d'una jornada de més èxit per a les grans cadenes" i també lamentaven que la jornada s'escaigués en el 27 de novembre, un dia que "és molt a final de mes però encara no s'ha cobrat", fet que desincentiva algunes compres.

Coincidia amb aquesta opinió Laura Màrquez, de la botiga Somsis, a la plaça de Sant Domènec i on feien descomptes d'entre el 10 % i el 30 % en les seves peces de roba. Màrquez assenyalava que "hi ha una mica més de gent, però mira i prou" i a mitja tarda afirmava que "està sent un dia fluixet, encara que esperem que a última hora s'animi".