Sala i Martín porta dijous a Manresa la conferència "Economia en colors"

01.12.2015 | 09:29

L'economista Xavier Sala i Martín parlarà davant de 200 alumnes de batxillerat a UManresa dijous que ve, 3 de desembre, justament el dia que surt a la venda el seu nou llibre, Economia en colors.
En concret, Sala i Martín obrirà a Manresa el cicle de conferències organitzat pel Grup de Treball de Professors d'Economia de la Catalunya Central. La conferència que oferirà davant l'alumnat de les assignatures d'economia i empresa de cinc instituts del Bages, el Berguedà, Osona i el Solsonès té el mateix títol que el seu llibre, Economia en colors.
El Grup de Treball de Professors d'Economia de la Catalunya Central està format per docents dels centres de secundària Cal Gravat i Joviat de Manresa, Francesc Ribalta de Solsona, Guillem de Berguedà i l'Institut de Vic. Aquest col·lectiu es reuneix setmanalment per compartir recursos d'interès i organitza activitats conjuntes adreçades a l'alumnat, com el cicle de conferències que obrirà aquest curs Sala i Martín.
De fet, Sala i Martín ja havia participat fa uns anys en aquestes activitats, que des de fa anys tenen el suport de la Fundació Universitària del Bages. A més de Sala i Martín, altres conferenciants convidats per aquest col·lectiu de professorat han estat Santiago Niño Becerra, Xavier Berneda (Munich) o Xavier Costa (Lékue), entre d'altres.
La conferència s'adreça als joves de batxillerat i no estarà oberta al públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema