Seat contractarà 100 treballadors per la planta de Martorell a partir del mes de gener

La idea de la companyia és incorporar-los a través d'ETT per convertir-los en indefinits posteriorment. La xifra de contractacions podria pujar a 160 a partir del maig

04.12.2015 | 07:43
Cadena de muntatge de Seat

Seat contractarà 100 empleats que ara treballen a la planta de Martorell (Baix Llobregat) a través d'empreses de treball temporal (ETT), i que passaran a formar part de la plantilla de la companyia a partir del gener. Segons ha informat l'empresa automobilística en un comunicat, aquest centenar d'empleats començaran un contracte laboral per posteriorment passar a ser a indefinits, "ja que es contractaran per necessitats estructurals de producció i no per assumir puntes de treball". Les noves incorporacions podrien augmentar fins als 160 treballadors el mes de maig, "en funció de l'evolució de l'activitat".

En un comunicat, el vicepresident executiu de recursos humans de Seat, Xavier Ros ha destacat que "l'èxit comercial que està travessant la marca des del 2013 i l'evolució de l'Audi Q3 són una excel·lent notícia per tota la plantilla i ens està permetent generar més feina". "En els últims dos anys hem contractat a 750 treballadors i hem generat uns 3.000 llocs de treball entre els nous proveïdors", ha celebrat Ros.

Seat tancarà el 2015 amb 350 nous llocs de treball. Entre ells hi ha un centenar d'enginyers en el Centre Tècnic de la companyia i 48 joves graduats de l'escola de formació professional dual de l'automobilística.

A més, la companyia revisarà mensualment, en funció de les necessitats de producció, la resta de contractes de personal d'empreses de treball temporal, una fórmula que l'empresa utilitza exclusivament com a mesura de flexibilitat per fer front als ajustos del mercat.

Martorell és la planta que produeix més volum de vehicles de l'estat espanyol. Entre el gener i el novembre d'aquest any, la producció ha crescut un 8,3% i s'ha fabricat 450.415 vehicles, 34.795 més que en el mateix període de l'any passat. Després de sis anys consecutius de creixement, la producció de Martorell ha arribat als nivells més alts des del 2002.

A Martorell es produeixen tres models: Ibiza (Línia 1), León (Línia 2) i Audi Q3 (Línia 3). La Línia 1 compta amb dos torns de producció mentre que les altres dues línies en tenen tres. A més, durant el 2015 s'han establert 53 torns addicionals durant el cap de setmana per respondre a l'increment de la producció sobre la previsió inicial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema