Els germans Roca recomanen el formatge de la Cerdanya i l'Alt Urgell

04.12.2015 | 07:43
Joan Roca, al mig, va fer ahir una classe magistral a la seu de CX

Els germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, recomanen el formatge de l'Alt Urgell i de la Cerdanya entre els ingredients que han escollit per il·lustrar el calendari del 2016 del grup BBVA i CatalunyaCaixa, que es basa en productes propis de la gastronomia catalana.
Juntament amb el formatge de les comarques pirinenques, els diferents mesos de l'any estan il·lustrats amb l'arròs del delta de l'Ebre, l'avellana de Reus, el calçot de Valls, la pera de Lleida, el torró d'Agramunt, el caragol de Lleida, la ceba de Figueres, la poma de Girona, la gamba de Palamós, la llonganissa de Vic, la maduixa del Maresme i la carxofa del Prat. D'aquesta manera es fa un recorregut gastronòmic per les quatre demarcacions catalanes al llarg de tot l'any.
Per presentar aquesta col·laboració, Joan Roca va impartir una classe magistral a la seu central de CatalunyaCaixa a Barcelona, en la qual va enaltir el gran valor de la cuina catalana i l'enorme qualitat dels múltiples ingredients i plats que la componen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema