L'Associació d'Empresaris dels Trullols, amb el suport de tots els establiments associats, organitza aquest diumenge i el que ve, 13 de desembre, la segona Festa Infantil Els Trullols Parc gratuïta.

Demà, al recinte exterior del multicinemes Bages Centre i a partir de les 11 del matí hi haurà inflables, rocòdrom i pinta cares, i a les 12, Pep Callau i els Pepsicolen, que oferiran el seu espectacle, Gran Xou.

El dia 13 a les 10 del matí a la zona verda de davant la sala Silenci, els amics del CAE de Manresa organitzaran jocs infantils tradicionals en família, i a les 11 del matí hi haurà xocolata desfeta per a tothom.

A 3/4 de 12, la sala Silenci obrirà les seves portes per acollir el primer concert infantil dels Trullols Parc, amb les actuacions del grup els Rostolls de Fonollosa i Macedònia. L'entrada serà gratuïta. Durant el concert es projectaran a la sala els dibuixos que els nens de tota la comarca han fet per participar en el primer concurs de dibuix dels Trullols i es lliuraran els premis dels guardonats de cada categoria.

Aquesta jornada de música gratuïta és una activitat que col·labora amb La Marató de TV3. Així, durant l'espectacle es recolliran en una guardiola donacions per a La Marató.

Als migdies, en acabar els actes, els establiments associats de restauració col·laboren oferint promocions per finalitzar la jornada i dinar en família.