Els emprenedors manresans Arnau Aloy i Marc Prat, dos emprenedors de Manresa, han iniciat una campanya de microfinançament mitjançant la plataforma Kicskstarter per aconseguir 25.000 euros per produir el seu disseny de llibreta modular Mixiw.

Aloy, dissenyador gràfic i creador de Zlkis Estudi Creatiu, i Prat, comunicador audiovisual, expliquen que Mixiw és una llibreta modular amb un nou sistema d'enquadernació que permet posar i treure els blocs de paper que la componen. La llibreta té més de 20 dissenys de blocs (des de planificador, fins a agenda, tasques, storyboard, paper quadriculat, isomètric, disseny de moda i aplicacions mòbils, entre d'altres) i també de tipus de papers perquè l'usuari pugui personalitzar-la segons les seves necessitats.

La Mixiw té capacitat per a 5 blocs de paper de 40 pàgines cadascun i es podrà escollir entre dues mides de llibreta i tres colors diferents. A diferència d'altres llibretes que permeten recanvis disponibles al mercat, la Mixiw, avancen els seus creadors manresans, té un disseny compacte i el seu nou sistema d'enquadernació permet posar i treure els blocs d'una manera ràpida i simple.