El conseller d'Empresa en funcions, Felip Puig, va assegurar ahir que Amazon invertirà al seu centre logístic del Prat de Llobregat uns 100 milions d'euros i va apuntar que crearà més de 1.500 llocs de treball directes "i encara més d'indirectes".

En declaracions a Catalunya Ràdio, Puig es va referir així als plans del gegant del comerç electrònic, al qual ahir l'Incasòl va adjudicar una parcel·la de 150.000 metres quadrats al Prat de Llobregat, situada a prop de l'aeroport de Barcelona, on preveu aixecar un gran centre logístic de referència al sud d'Europa.

Malgrat que la multinacional Amazon ha evitat avançar els seus plans per a la parcel·la del Prat, per la qual pagarà 30 milions d'euros, Puig va facilitar aquestes xifres i va afegir que el centre logístic hauria d'estar en marxa "després de l'estiu del 2017". Puig va comentar també que espera que l'acord definitiu de compravenda de la parcel·la es tanqui en el termini d'un mes, i que les obres, que duraran "un any i mig", comencin molt aviat.

Encara que l'oferta d'Amazon està subjecta a una sèrie de condicions, com l'aprovació de les llicències corresponents i l'arribada de la línia 9 de Metro a la zona, Puig va donar per fet que es compliran aquestes condicions i va afirmar que la inversió és "segura", encara que va apel·lar en qualsevol cas a mantenir una "certa prudència".