El grup industrial manresà Tecnoquark (l'antiga Matribages) s'incorporarà al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) aquest proper dilluns 21 de desembre amb el tradicional toc de campana a la Borsa de Barcelona. Tal com ja va explicar aquest diari el mes de juliol passat, l'objectiu de l'entrada de Tecnoquark al MAB és aconse-guir deu milions d'euros en dos anys per assolir dos reptes: invertir en maquinària per produir components destinats al sector aeronàutic i crear una filial a la Xina amb l'objectiu de fabricar utillatges per al sector de l'automoció.

Durant el toc de campana a la Borsa de Barcelona, els socis fundadors de Tecnoquark Carlos Soler i Manel Mauri donaran a conèixer un nou projecte del grup vinculat a l'entrada al MAB. A la presentació els acompanyarà Joan Gelonch, director general d'Estratelis, empresa que ha assessorat Tecnoquark a l'entrada al MAB.

Tecnoquark Trust SA és un grup industrial que ofereix solucions globals de disseny i fabricació d'utillatges, concepció i automatització de processos industrials i fabricació de components aeronàutics.

El seu origen es troba a l'empresa Matribages, fundada el 1987, tot i que va ser el 2013 quan es va constituir com a hòlding per incorporar altres empreses i constituir un grup internacionalitzat de productes i serveis industrials. Amb seu i fàbrica al polígon Bufalvent de Manresa, el grup té 44 treballadors i una àmplia experiència internacional en els sectors de l'automòbil, aeronàutic i petroquímic.