Rodrigo Rato, José Manuel Fernández Norniella, Estanislao Rodríguez Ponga, Matías Amat Roca i quatre exdirectius més de l'antiga Caja Madrid han recorregut la interlocutòria en què el jutge Andreu proposava jutjar-los amb 58 acusats més per la utilització de les targetes black i donava per conclosa la fase d'instrucció.

L'exvicepresident del govern i expresident de Bankia, Rodrigo Rato, demana al jutge que aclareixi en la seva interlocutòria que ell ja va reintegrar voluntàriament l'efectiu de què va disposar mitjançant la seva targeta de Bankia. A més, Rato diu en el seu escrit que aquesta precisió és necessària per "exercitar adequadament el seu dret de defensa". A aquestes peticions s'hi ha sumat la considerada "mà dreta" de Rato i exsecretari d'Estat de Comerç, José Manuel Fernández Norniella, qui també va restituir totes les quantitats gastades.

Per la seva banda, l'exsecretari d'Estat d'Hisenda entre el 2001 i el 2004, Estanislao Rodríguez Ponga, considera que la instrucció no pot donar-se per conclosa perquè "falten diligències essencials" com les factures i extractes originals de Caja Madrid, i els balanços de sumes i saldos de l'entitat del 2003 al 2010. Per aquest motiu, demana al jutge que continuï les investigacions per resoldre si la informació sobre les targetes va ser "obtinguda il·lícitament per auditoria interna de Bankia" perquè aquesta entitat no era la propietària d'aquesta informació sinó Caja Madrid. També sol·licita aclarir que la seva targeta, i la resta de les emeses als consellers no executius, no va suposar un perjudici ni per a Bankia ni per a BFA. Amat Roca, membre del consell d'administració, demana l'arxiu de tots els delictes de què se l'acusa, ja que considera que "no ha desenvolupat funcions com a directiu de l'entitat i no ha intervingut en cap de les decisions" de lliurament o expedició de les black.