Macsa ultima la compra dels antics serveis centrals de Caixa Manresa a Santa Anna

L'empresa farà pública la setmana que ve una operació que tornarà l'activitat al que va ser el símbol de l'expansió de la caixa

02.01.2016 | 07:46

L'empresa manresana Macsa, especialitzada en la fabricació d'equips làser per a l'etiquetatge, codificació i marcatge de productes, està ultimant l'adquisició dels antics serveis centrals de Caixa Manresa al polígon de Santa Anna de Sant Fruitós de Bages, segons ha pogut saber aquest diari. L'operació, que no ha estat confirmada de manera oficial ni per l'empresa ni per CatalunyaCaixa (l'actual propietària de les instal·lacions), estaria a punt de la signatura definitiva, i només quedarien pendents alguns serrells per fer-la pública. L'oficialització de l'operació es notificarà probablement la setmana que ve.
Regió7 ja va avançar el mes de maig passat la intenció de CatalunyaCaixa de posar a la venda l'edifici de Santa Anna, que va ser el símbol del procés de creixement i de la influència territorial de la desapareguda entitat manresana. Tot apuntava en aquell moment que l'empresa més interessada a adquirir les instal·lacions era d'alt contingut tecnològic i amb recorregut internacional, un perfil que encaixa amb el de Macsa.
En aquell moment, fonts de CataluyaCaixa van recordar que l'edifici es posava a la venda en el marc del procés de desinversions a què instava la Unió Europea a les entitats recapitalitzades amb fons públics. Les mateixes fonts asseguraven que el pla de l'entitat era que l'edifici passés a mans d'alguna empresa del Bages, per "col·laborar a donar continuïtat empresarial al territori".
w

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema