Les rebaixes arrenquen amb optimisme i el comerç preveu facturar el 3% més

Els comerciants catalans aplicaran descomptes d'entre el 30% i el 40% durant aquesta campanya

07.01.2016 | 08:39
Un aparador en temporada de rebaixes al centre de Manresa

El comerç català comença oficialment avui la campanya de les rebaixes d'hivern amb l'objectiu de millorar els números de la campanya passada, amb la previsió d'incrementar la seva facturació el 3%, fins a arribar als 850 milions d'euros. Pel que fa els descomptes, la previsió és que de mitjana se situin entre el 30% i el 40%, encara que en alguns casos poden arribar a ser del 70%.

En total seran uns 30.000 comerços de tot Catalunya els que oferiran a partir de avui importants rebaixes en articles de tota mena, encara que els productes estrella seran, un any més, la roba i el calçat, segons va explicar a l'agència Efe el president de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), Miquel Àngel Fraile, que es mostra optimista respecte a aquesta campanya.

I és que després de diversos anys d'intensa crisi i de descens de vendes, segons Fraile, els comerciants detecten un repunt a l'alça del consum gràcies al fet que moltes persones que estaven a l'atur han trobat una ocupació i a que les persones que no han perdut la feina tenen més confiança en l'economia.

Des d'un primer moment, els descomptes mitjans d'aquesta campanya oscil·laran entre el 30% i el 40%, encara que en alguns casos poden arribar al 70%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema