L'empresa amb seu a Sant Vi-cenç de Castellet especialitzada en menjar preparat Home Meal, propietària de Nostrum, durà a terme una ampliació de capital per un valor màxim d'1,37 milions d'euros per fer inversions a la planta de Sant Vicenç. L'ampliació de capital, per un màxim d'1.370.367 euros, ha estat decidida a la reunió de l'últim consell d'administració de la companyia, segons va informar l'empresa en un comunicat.

Amb els recursos que aconsegueixi, Home Meal té previst finalitzar l'automatització de processos de la planta de Sant Vicenç i fer altres petites ampliacions en el marc de l'expansió que la societat preveu dur a terme els anys vinents. El preu de cada acció per a l'ampliació de capital serà de 2,03 euros, segons ha informat la companyia. L'empresa ja va cobrir amb èxit el juny passat una ampliació de capital per import de 3,6 milions d'euros que necessitava per finançar el seu creixement.

D'altra banda, Ignasi Ferrer Pellicer, que va ser director general d'Eat Out Group entre 2002 i 2015, ha fitxat com a nou conseller independent del consell d'administració de Home Meal. A més del càrrec de director general a Eat Out Group (titular de firmes com Pans&Company, FresCo o Bocatt), Ferrer també ha format part del consell assessor de La Sirena.