A la recerca del clàssic exclusiu

Bunker Car, de Sant Fruitós, està especialitzada en la transacció de vehicles d'època que són únics

25.01.2016 | 07:49
Eduard Mora i Enric Urgell amb un cotxe de Fórmula 1 a Bunker Car
Eduard Mora i Enric Urgell amb un cotxe de Fórmula 1 a Bunker Car

Bunkers Cars és una empresa que és fruit de la passió pels vehicles clàssics i exclusius d'Eduard Mora i Enric Urgell. L'empresa, de Sant Fruitós de Bages, està especialitzada en la compravenda d'aquest tipus d'automòbils, sobretot els models més exclusius, que són molt difícils d'aconseguir i estan totalment enfocats als col·leccionistes d'aquest tipus de vehicles.

Els cotxes clàssics són els que tenen una antiguitat superior als 25 o 30 anys, encara que el mateix Mora insisteix que "no busquem qualsevol cotxe que tingui aquests anys, només ens dediquem a buscar els que són únics i poden tenir un valor especial per als nostres clients". En aquest sentit, explica que, per una banda, la seva feina consisteix a detectar vehicles "exclusius, dels qual n'hi pot haver tres o quatre models arreu del món i estan en venda, i intentar comprar-los", per després oferir-los als seus clients i, d'altra banda, atendre les demandes dels seus clients per tal de trobar els vehicles únics que els demanen. Però, malgrat això, explica que no tot es limita al clàssics, sinó que també busquen aquells cotxes que, "malgrat que encara no són clàssics, se sap que amb el temps seran únics i tenen un futur molt prometedor i en qüestió d'anys poden doblar el seu valor".

Tot i això, Mora concreta que "la nostra feina consisteix a trobar coses que la gent no saben ni que hi són". Per aconseguir aquests vehicles, assegura Mora, "busquem constantment. Tenim contactes en el sector que ens informen i també ens movem per tot el món per trobar els cotxes i després, comprar-los, arreglar-los i oferir-los als nostres clients", encara que puntualitza que "els millors cotxes són aquells als quals no cal fer cap restauració i durant anys s'han mantingut en perfecte estat de conservació".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Imatge de Decathlon Manresa en els seus inicis.
Decathlon Manresa celebra 15 anys

Decathlon Manresa celebra 15 anys

La botiga d´esports es va inaugurar el 26 d'octubre de 2001

Es posa en marxa la tretzena edició del concurs manresà d´emprenedoria Idees Joves

Aquest dijous es donarà el tret de sortida a la tretzena edició del programa Idees Joves amb un...

Decathlon organitza una nova edició del Trocathlon

Des d'ahir fins al 6 de novembre romandrà oberta la fira Tro- cathlon, de material esportiu,...

L´IES Gerbert d´Aurillac es postula per acollir el nou grau de FP dual tèxtil

L´IES Gerbert d´Aurillac es postula per acollir el nou grau de FP dual tèxtil

Manresa no troba lloc en uns instituts «saturats» ni tampoc un espai ja condicionat al Barri Antic

Enllaços recomanats: Premis cinema