Bunkers Cars és una empresa que és fruit de la passió pels vehicles clàssics i exclusius d'Eduard Mora i Enric Urgell. L'empresa, de Sant Fruitós de Bages, està especialitzada en la compravenda d'aquest tipus d'automòbils, sobretot els models més exclusius, que són molt difícils d'aconseguir i estan totalment enfocats als col·leccionistes d'aquest tipus de vehicles.

Els cotxes clàssics són els que tenen una antiguitat superior als 25 o 30 anys, encara que el mateix Mora insisteix que "no busquem qualsevol cotxe que tingui aquests anys, només ens dediquem a buscar els que són únics i poden tenir un valor especial per als nostres clients". En aquest sentit, explica que, per una banda, la seva feina consisteix a detectar vehicles "exclusius, dels qual n'hi pot haver tres o quatre models arreu del món i estan en venda, i intentar comprar-los", per després oferir-los als seus clients i, d'altra banda, atendre les demandes dels seus clients per tal de trobar els vehicles únics que els demanen. Però, malgrat això, explica que no tot es limita al clàssics, sinó que també busquen aquells cotxes que, "malgrat que encara no són clàssics, se sap que amb el temps seran únics i tenen un futur molt prometedor i en qüestió d'anys poden doblar el seu valor".

Tot i això, Mora concreta que "la nostra feina consisteix a trobar coses que la gent no saben ni que hi són". Per aconseguir aquests vehicles, assegura Mora, "busquem constantment. Tenim contactes en el sector que ens informen i també ens movem per tot el món per trobar els cotxes i després, comprar-los, arreglar-los i oferir-los als nostres clients", encara que puntualitza que "els millors cotxes són aquells als quals no cal fer cap restauració i durant anys s'han mantingut en perfecte estat de conservació".