CarlotaOms i Pau Esteve van estrenar ahir a la tarda la passarel·la de la 17a edició del 080 Barcelona Fashion. Els dissenyadors i marques Celia Vela, Miquel Suay i TCN havien de tancar la jornada inaugural d'aquest certamen.

Avui serà el torn de Krizia Robustella, Pablo Erroz, Punto Blanco i Txell Miras. A partir de les 4 de la tarda, tindran lloc les desfilades de la manresana Miriam Ponsa, de les firmes igualadines Escorpion i Sita Murt, i Manuel Bolaño.

Dimecres al matí, desfilaran les col·leccions dels creadors Lyle & Scot, Edgar Carrascal, Naulover i Wom & Now que deixaran pas a Oscarleon, Lebor Gabala i Justicia Ruano a la tarda. Just després, arribarà un dels plats forts d'aquesta edició, Custo Barcelona, a les 20.30 hores.

D'altra banda, Xavi Grados, Torras, Aldomartins, Lupo Barcelona, Yerse, VM by La Sibèria, Menchén Tomàs i Brain & Beast seran al 080 Barcelona Fashion el dijous. Finalment, CND by Cóndor, Bóboli i Modafad tancaran aquesta dissetena edició de la passarel·la la tarda de divendres.