El Consell Comarcal del Bages iniciarà en breu la tercera edició del programa Joves per l'Ocupació, que se centrarà en indústries alimentàries i indústria del metall. Els participants podran fer pràctiques laborals mentre es formen, obtenir el títol d'ESO si no el tenen i participar en tutories individuals i grupals, amb l'objectiu d'aconseguir contractes de treball. El curs passat, la taxa d'inserció laboral dels participants al programa va ser de gairebé el 75%.

El programa s'adreça a joves d'entre 16 i 24 anys, amb nivell formatiu de graduat escolar o certificat d'ESO, en situació d'atur i inscrits al Sistema de Garantia Juvenil. Les persones interessades han d'inscriure's al Consell Comarcal o bé trucar als telèfons 93 693 03 83 o 93 693 03 54.

Joves per l'Ocupació, gestionat pel Consell, va aconseguir l'any passat una taxa d'inserció "molt positiva", segons ho valoren fonts de l'ens. A la finalització del programa, gairebé el 75% dels joves participants s'havien inserit en el món laboral en un curt període de temps.