L'onzena edició del Mobile World Congres (MWC) que obrirà les portes el dilluns 22 de febrer tindrà una participació de 88 empreses catalanes, segons Jordi Baiget, conseller d'Empresa i Coneixement. D'aquestes 88 empreses, 60 estaran en l'estand de Catalunya, 12 en l'estand del govern espanyol i 16 participaran amb un estand propi en el MWC. A més d'aquestes 88 empreses, també hi haurà 18 start ups que participaran a l'espai de Montjuïc 4 Years from Now (4YFN).

En una roda de premsa per presentar la presència catalana a l'MWC i les activitats de la Fundació Mobile World Capital Barcelona amb motiu d'aquest esdeveniment, el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, va assegurar ahir que el Mobile és un "gran repte" per a Fira en matèria logística, organitzativa i tecnològica.

Com a mostra de la rellevància del congrés per a la capital catalana, Constantí Serrallonga va assegurar que l'esdeveniment, organitzat per la GSMA i Fira de Barcelona, dóna feina a 13.000 informàtics, arquitectes, xòfers, hostesses, cambrers i cuiners, així com a personal implicat en el muntatge i desmuntatge dels estands, entre altres perfils. També unes 200 persones en risc d'exclusió social estan entre el col·lectiu que es veurà beneficiat laboralment per l'MWC.

"Esperem estar a l'altura i ser excel·lents", va assegurar Serrallonga sobre la labor organitzativa de Fira de Barcelona respecte al Mobile World Congress.