Els cellers de la DO Pla de Bages Més Que Paraules, de Fonollosa, i Vins Grau, de Castellfollit, figuren entre els 86 cellers elaboradors de vins i caves de les diferents denominacions d'origen reconegudes a Catalunya que participaran a la fira Prowein d'Alemanya, que té lloc del 13 al 15 de març, a Düsseldorf.

La participació en l'estand de Catalunya, amb el suport del DARP, sota la direcció i coordinació de l'empresa pública Prodeca, permetrà a les empreses establir i consolidar contactes comercials. El director gerent de Prodeca, Ramon Sentmartí, i el director general de l'Incavi, Salvador Puig, ambdós organismes del DARP, visitaran el certamen per valorar amb els cellers representats l'impacte comercial de la participació en aquesta fira.

Prowein, la fira vinícola més prestigiosa d'Europa, rebrà al voltant de 45.000 compradors professionals del sector minorista, majorista, importació i exportació, gran distribució i canal Horeca, a més de la premsa especialitzada encarregada de recollir i revisar les novetats que presentin els 4.783 expositors d'aquesta edició.

La participació d'empreses catalanes en la fira alemanya continua creixent des de l'any 2012, i enguany suposa el 14% més que en l'edició anterior, i el 96% respecte l'edició 2014. Així, amb 86 cellers participants, es presenten referències de les 11 denominacions d'origen del vi reconegudes a Catalunya, a més de caves, i té també la participació addicional de 4 entitats sectorials que faran difusió de les característiques de les elaboracions catalanes.