CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars del Bages per valor de 41,9 milions d'euros durant els mesos de gener a desembre del 2015. Això suposa un increment de la inversió creditícia del 77% respecte al mateix període de l'any anterior en aquesta comarca. En el conjunt català, CaixaBank ha dut a terme operacions per valor de 1.759 milions d'euros durant el 2015.

L'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs hipotecaris. Del gener al desembre del 2015 es van formalitzar noves operacions per valor de 21,8 milions d'euros al Bages, xifra el 63% més alta que les operacions tancades durant l'any anterior. Els préstecs al consum van créixer del gener al desembre en 20,1 milions d'euros al Bages, cosa que representa un augment del 95% respecte al mateix període de l'any anterior.

Aquestes dades confirmen, segons afirma el director territorial de CaixaBank a Catalunya, el manresà Jaume Masana, en una nota feta pública per l'entitat, la millora de l'economia malgrat un entorn complex. Masana destaca que s'ha produït una clara recuperació del nou crèdit, i es mostra esperançat que es mantingui una inèrcia positiva que doni suport al creixement del consum i la inversió.

CaixaBank disposa al Bages de més de 129.000 clients particulars, als quals dóna servei des d'una xarxa de 39 oficines.