Guillem López Casasnovas inaugura dilluns la 30a edició de les Jornades Lacetània

L'economista parlarà a l'institut Lacetània de Manresa sobre els reptes de l'economia catalana

12.03.2016 | 09:23

El catedràtic d'Economia a la Universitat Pompeu Fabra i conseller independent del Banc d'Espanya Guillem López Casasnovas inaugurarà dilluns les Jornades Lacetània, que enguany arriben a la 30a edició. La conferència, oberta a tothom, porta per títol "Reptes i oportunitats de l'economia catalana. Les coses que necessitem millorar". La conferència tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala d'actes de l'institut Lacetània.

Les Jornades Lacetània, fins aquesta edició anomenades Jornades Cientificotecnològiques, es proposen durant la setmana que ve reflexionar sobre teletreball, noves professions, sortides professionals i sectors econòmics amb reconegudes personalitats. Una de les novetats de les Jornades d'enguany serà l'elaboració d'un mosaic humà amb els alumnes del centre, el mateix dilluns al matí. Durant la setmana, l'institut organitzarà una quarantena d'activitats a l'entorn de les temàtiques de les jornades, entre xerrades, tallers, cinefòrums i exposicions.

Guillem López Casasnovas, nascut a Menorca, és Llicenciat en Ciències Econòmiques i en Dret per la Universitat de Barcelona, i doctorat en Economia Pública per la Universitat de York (Regne Unit). Ha estat professor, entre d'altres, a la Universitat de Barcelona, i des del juny del 1992 és catedràtic d'Economia de la UPF. Les seves principals línies de recerca inclouen la mesura de l'eficiència del sector públic, la revisió del paper del sector públic en general, les balances fiscals, el finançament de les hisendes locals, l'economia de la salut, la dependència i els equilibris intergeneracionals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

La campanya de Nadal farà 60.650 contractes a Catalunya i serà la millor de la història

La campanya de Nadal farà 60.650 contractes a Catalunya i serà la millor de la història

L'empresa de recursos humans Randstad espera que es creïn llocs de treball en promocions, comerç i...

Bones perspectives per al totxo

Bones perspectives per al totxo

Un informe pronostica que la compravenda d'habitatges creixerà l'any que ve el 6,5%, fins a les...

L´Agroxarxa d´Unió de Pagesos atén més de 1.200 clients al territori central

L´Agroxarxa d´Unió de Pagesos atén més de 1.200 clients al territori central

El servei d'assessoria professional al sector agrari celebra enguany el seu 25è aniversari

Enllaços recomanats: Premis cinema