Catalunya, millor regió del sud d´Europa per la inversió estrangera

Un estudi del Financial Times també situa Barcelona com la ciutat amb millor estratègia de captació de capital estranger

15.03.2016 | 17:38

Un informe elaborat per una divisió del Financial Times especialitzada en inversió estrangera situa Catalunya com a millor regió del sud d'Europa en termes d'inversió forana el 2016 i el 2017.

En un comunicat, el departament d'Empresa de la Generalitat ha donat a conèixer les conclusions d'aquest informe, titulat fDi European Cities and Regions of the Future 2016/2017, que recull els destins més atractius en termes d'inversió estrangera els pròxims dos anys.

Precisament avui, el secretari d'Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, ha recollit el premi que acredita aquest reconeixement a Canes (França), on se celebra la fira immobiliària internacional Mipim.

En matèria de regions, Catalunya encapçala el llistat de regions més atractives en termes d'inversió estrangera els anys vinents, i a aquesta comunitat el segueixen la província d'Istanbul (Turquia), la Comunitat de Madrid, en tercer lloc; la Lombardía, en quart (Itàlia) i el País Basc, en cinquè lloc.

El baròmetre, segons la nota de la Generalitat, destaca l'estratègia de Catalunya a l'hora de captar inversions estrangeres i el clima empresarial del país, i situa Barcelona com la ciutat número u en el rànquing d'urbs amb la millor estratègia de captació d'inversions estrangeres.

La divisió FDI Intelligence del Financial Times recull informació de 300 ciutats i 150 regions en sis àmbits: el potencial econòmic, l'ambient laboral, la rendibilitat, les infraestructures, l'entorn de negocis favorable i l'estratègia de captació d'inversions estrangeres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Clínica Corachan rep dos premis Top 20 en la categoria de Millor Gestió

Clínica Corachan rep dos premis Top 20 en la categoria de Millor Gestió

El centre privat barceloní és el segon any consecutiu que rep el prestigiós guardó estatal

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Els beneficis que generi la venda de l'ampolla aniran destinats a l'ajuda als refugiats

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

El secretari general del sindicat renuncia a exercir un tercer mandat i tornarà a l'ensenyament

Enllaços recomanats: Premis cinema