L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent i la regidora de Comerç i Industria de l’Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, han visitat aquest dimecres al matí l’empresa manresana TEXPOL - Tèxtil Planas Oliveras S.A., implantada al polígon industrial els Dolors de la capital del Bages. Durant la visita, l’alcalde i la regidora s’han entrevistat amb els responsables de l’empresa i han conegut de primera mà les seves instal·lacions i els productes que comercialitza.

TEXPOL dóna feina a 120 treballadors i, amb més de 65 anys de trajectòria com a fabricants, s'ha posicionat com a líder en el mercat espanyol d'apòsits quirúrgics d'un sol ús i ofereix un ampli catàleg de productes sanitaris, per al sector hospitalari, clínic, assistencial i també pel consumidor final a través de les oficines de farmàcia.

La factoria que han visitat Junyent i Caus compta amb unes modernes instal·lacions, una central de producció de més de 17.000 m2 equipada amb maquinària de tecnologia avançada, així com sales blanques, procés d'esterilització i laboratoris propis homologats pels organismes de sanitat, de manera que poden cobrir totes les fases del procés productiu.