Manresa és una de les divuit ciutats triades per CaixaBank per organitzar enguany una de les trobades corporatives amb accionistes del banc. Segons expliquen fonts del banc, amb aquestes reunions, l'entitat busca estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia, i donar resposta als seus dubtes i consultes. L'entitat no ha facilitat encara la data de la trobada de Manresa.

D'altra banda, la capital del Bages acollirà també sessions del programa de formació per difondre coneixements financers i borsaris. Aquests cursos presencials, que se celebraran en disset ciutats de l'estat, són impartits per escoles com l'Institut BME, el Barcelona School of Management i l'IEB.

Les divuit reunions territorials amb accionistes organitzades enguany suposen duplicar el nombre de trobades institucionals respecte al 2015, quan CaixaBank en va celebrar una desena. L'objectiu de l'entitat presidida pel manresà Isidre Fainé és posar a la disposició dels accionistes informació actualitzada sobre l'acció i la companyia, i donar resposta als seus dubtes i consultes sobre aquest tema. L'entitat preveu que, enguany, més de 2.000 accionistes assisteixin a aquestes trobades. De moment, ja s'han celebrat reunions a Alacant, el 16 de febrer, a Barcelona, el 23 de febrer, i està previst que la següent tingui lloc a Canàries el proper 30 de març.