Els treballadors de Doga Metal Parts a Abrera desconvoquen la vaga indefinida

El comitè i la direcció han arribat a un principi d'acord que contempla un augment salarial de l'1% durant dos anys

01.04.2016 | 11:42

Els treballadors de Doga Metal Parts a Abrera (Baix Llobregat) han desconvocat la vaga indefinida que van començar el passat dimecres en contra del bloqueig per negociar el conveni laboral, després d'haver arribat a un principi d'acord amb la direcció de la companyia. En una reunió celebrada aquest dijous a la tarda, les dues parts pactat millores en les condicions econòmiques i laborals dels 85 treballadors de la planta. Segons informa CCOO, Doga Metal Parts s'ha compromès a aplicar un increment salarial de l'1% per als anys 2016 i 2017, alhora que abonarà una paga de 1.000 euros bruts consolidable i revaloritzable. Aquesta paga tindrà efecte sobre el 2015, i la plantilla la rebrà el 30 d'abril d'aquest any. CCOO ha assegurat que el principi d'acord "dóna resposta a les demandes presentades pels representants dels treballadors".
De la reunió entre el comitè d'empresa i la direcció de Doga, també n'ha sortit el compromís de millorar els permisos retribuïts i preveure garanties per a l'ocupació en el cas hipotètic que la companyia hagués de plantejar algun expedient des d'ara fins el 31 de desembre de 2019 –data en què caduca el nou conveni laboral-.

Al mateix temps, CCOO ha garantit que la direcció de l'empresa s'ha compromès a abonar als treballadors la nòmina del mes de març de forma immediata, sense descomptar-ne els dies que ha durat la vaga indefinida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Míriam Ponsa presenta el seu disseny per a l´ampolla d´Anna de Codorníu

Els beneficis que generi la venda de l'ampolla aniran destinats a l'ajuda als refugiats

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

Joan Carles Gallego deixarà de liderar CCOO de Catalunya el 2017

El secretari general del sindicat renuncia a exercir un tercer mandat i tornarà a l'ensenyament

Decathlon Manresa celebra 15 anys

Decathlon Manresa celebra 15 anys

La botiga d´esports es va inaugurar el 26 d'octubre de 2001

Enllaços recomanats: Premis cinema