La Cambra de Manresa organitza un curs per formar joves a l'hostaleria

11.04.2016 | 07:47

La Cambra de Comerç de Manresa ha programat un nou curs adreçat a joves que no estiguin treballant ni estudiant amb l'objectiu de facilitar-los la inserció laboral. En aquest cas, el curs vol ajudar els participants a trobar feina al sector de l'hostaleria, un dels que crea més llocs de treball de cara a la temporada d'estiu. Les classes s'iniciaran el 18 d'abril i acabaran l'1 de juny. El curs és gratuït i s'adreça a joves menors de 30 anys.
El curs inclourà una primera part d'ocupabilitat i habilitats socials per adquirir confiança per apropar-se a les empreses i desenvolupar-se correctament al lloc de treball. La segona part és la formació específica en operacions bàsiques de bar i restaurant, en què els participants aprendran i posaran en pràctica els conceptes bàsics d'atenció al client en un establiment de restauració, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, etc. Aquesta formació es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola d'Hoteleria Joviat.
Aquest curs forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de les Cambres de Comerç amb el finançament del Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu. Un cop acabada la formació, els joves entren a formar part d'una borsa de treball que la Cambra difón entre les empreses del territori que, a més, gaudeixen d'avantatges per a la contractació dels joves. Així, per cada contracte d'un mínim de 6 mesos les empreses poden beneficiar-se d'un ajut econòmic de 1.500 euros. Els interessats en fer aquest curs poden posar-se en contacte amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 .

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema