Més de 300 interessats pels 39 llocs de treball nous de la residència de Sant Fruitós

11.04.2016 | 07:47
La sala Nexe va quedar petita, amb més de 300 assistents

La sala Nexe de Sant Fruitós de Bages va quedar petita, amb més de 300 assistents, durant la sessió informativa que es va portar a terme per informar dels nous perfils professionals que acollirà la nova residència d'avis municipal el Lledoner, gestionada per l'Onada.
El 60% dels 39 llocs de treball que generarà corresponen a auxiliars de geriatria, el 15 % a personal de neteja i la resta, a perfils més concrets com infermers, fisioterapeutes, treballadors socials i recepcionistes.
Carme Pradera, cap de recursos humans de l'Onada, empresa que gestiona la contractació de personal, va explicar els perfils que es demanen, alhora que va exposar les tasques a desenvolupar per cada treballador. Pradera va destacar que en el procés de selecció es posarà especial incidència en la formació dels candidats, tot i que el perfil humà també serà rellevant.
L'Ajuntament, a través del servei local d'ocupació, gestionarà la recepció de les candidatures a través del contacte presencial al mateix ajuntament o per via electrònica a l'adreça aroblessx@santfruitos.cat. Els interessats han de presentar una carta de presentació i el curriculum vitae actualitzat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema