La sala Nexe de Sant Fruitós de Bages va quedar petita, amb més de 300 assistents, durant la sessió informativa que es va portar a terme per informar dels nous perfils professionals que acollirà la nova residència d'avis municipal el Lledoner, gestionada per l'Onada.

El 60% dels 39 llocs de treball que generarà corresponen a auxiliars de geriatria, el 15 % a personal de neteja i la resta, a perfils més concrets com infermers, fisioterapeutes, treballadors socials i recepcionistes.

Carme Pradera, cap de recursos humans de l'Onada, empresa que gestiona la contractació de personal, va explicar els perfils que es demanen, alhora que va exposar les tasques a desenvolupar per cada treballador. Pradera va destacar que en el procés de selecció es posarà especial incidència en la formació dels candidats, tot i que el perfil humà també serà rellevant.

L'Ajuntament, a través del servei local d'ocupació, gestionarà la recepció de les candidatures a través del contacte presencial al mateix ajuntament o per via electrònica a l'adreça aroblessx@santfruitos.cat. Els interessats han de presentar una carta de presentació i el curriculum vitae actualitzat.