La parella d'establiments formada per Neus Suárez i el Forn de Cabrianes de la Muralla del Carme han estat els guanyadors del concurs d'aparadors creuats de Manresa. En el marc d'aquesta campanya mig centenar d'establiments de Manresa s'han intercanviat els seus aparadors per parelles. D'aquesta forma, a l'aprador de la botiga de moda íntima Neus Suárez es poden veure els productes de Forn de Cabrianes. S'hi ha reproduit un forn de pa i també s'hi han exsats diferents pans de pagès. I l'aparador del forn de pa, a la Muralla del Carme, s'hi pot veure una de les coleccions de moda íntima de l'establiment del carrer Carrió.

Les valoracions es feien de forma individual per a cada establiments, però s'ha donat la casualitat que els vencedors han estat els dos aparadors més ben valorats pel jurat. El Forn de Cabrianes ha tingut 47 punts mentre que Neus Suárez n'ha obtingut 42. El premi serà un afterwork que se celebrarà el proper 28 d'abril al centre de jardineria Món Verd de Manresa i cadascun dels dos establiments hi podrà convidar els seus clients.

El segon lloc del concurs ha estat per la parella formada per Estrada Joiers, del passeig Pere III, i la botiga, també de moda íntima Peiró del carrer Guimerà. Finalment, el tercer lloc l'ha obtingut Ca l'Arpellot, al carrer Carrió i (La Creadora) entre parèntesis del carrer Casanova.

La campanya estava organitzada per Manresa+Comerç i el jurat estava format per experts en diferents disciplines i d'aquesta forma s'han valorat diferents aspectes com l'artístic, l'escenografia o l'interiorisme, entra d'altres aspectes. Els membres del jurat són Anna Crespo, Pep Garcia, Jordi Franquet, Sergio Barrau, Neus Comellas i Esteve Pintó.

Els premis s'han donat a conèixer aquest divendres al migdia i la regidora de Comerç de Manresa, Àuria Caus, destacava que és una iniciativa que "ha sacsejat el dia a dia del comerç de la ciutat". Per la seva banda, el president de Manresa+Comerç, Jaume Pont, es mostrava satisfet perquè "hem fet coses atrevides" i ja pensa en una segona edició que preveu "molt concorreguda".