Ampans ha incorporat al seu equip l'exdirector general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat Xavier López García. L'excàrrec càrrec públic assumeix la direcció de desenvolupament en l'àrea d'inserció laboral i formació professional d'Ampans.

Diplomat en el Programa de Direcció General d'Empreses per l'IESE, ha desenvolupat la seva trajectòria professional al món del cooperativisme i l'economia social. El 1989 va fundar la cooperativa Grup Qualitat del sector immobiliari. Va ser director gerent de la Federació de Cooperatives de Treball Associat de Catalunya, vicepresident de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i secretari de la Confederació de Cooperatives de Trabajo Asociado de España. Des del Grup Clade, primer grup empresarial cooperatiu de Catalunya que va impulsar i dirigir, ha participat activament en el programa Partners d'ESADE de cooperació publicoprivada, i ha estat conseller de les cooperatives Abacus, Grup Qualitat i CEPES.

Premiat un formatge d'Ampans

El formatge Blau de búfala Muntanyola, que Ampans elabora a la seva formatgeria de la finca Urpina de Sant Salvador de Guardiola, ha estat considerat el millor formatge artesanal de la seva categoria al certamen de formatges d'autor més important que es fa a l'estat espanyol, el Gourmet Quesos que aquesta setmana s'ha celebrat a Ifema de Madrid.