Més de 700 persones s'han reunit aquest cap de setmana a Port Aventura en la convenció anual de la franquícia manresana d'escoles d'anglès Kids&Us. La convenció va reunir professionals de la central de l'empresa a Manresa amb franquiciats i directors de centres Kids&Us provinents dels 8 països on actualment té presència (Espanya, Andorra, França, Itàlia, Portugal, Bèlgica, República Txeca i Mèxic). L'expansió internacional va ser un dels principals focus de la trobada, ja que Kids&Us preveu continuar creixent a Amèrica i introduir-se en mercats d'Àfrica i Àsia.

En l'actualitat, ja són més de 100.000 els nens que aprenen anglès en un dels més de 300 centres Kids&Us que hi ha repartits per 8 països del món. Kids&Us disposarà a l'inici del proper curs escolar de 17 centres a Itàlia, 8 a França, 7 a Bèlgica i 6 a Mèxic.

Kids&Us és una empresa de referència en el sector de l'aprenentatge en anglès, coneguda per la seva metodologia alternativa, basada en la immersió lingüística, que pot aplicar-se en nadons a partir només d'un any d'edat.

La multinacional busca a més promoure l'aprenentatge dins de l'entorn familiar amb la creació d'altres productes dirigits a nens mitjançant aplicacions mòbils, contes infantils o espectacles.