Súria impulsa uns nous ajuts a la creació de llocs de treball

El consistori destina una partida de 30.000 euros a un programa per fomentar la creació d'ocupació i la inversió empresarial al municipi

12.04.2016 | 07:03

L'Ajuntament de Súria ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a la concessió d'ajuts econòmics per al foment de la creació de llocs de treball i la inversió empresarial a Súria. El termini romandrà obert fins al proper 30 de juny.
La convocatòria és oberta a micro, petites i mitjanes empreses amb qualsevol forma jurídica, i treballadors autònoms amb seu social a Súria. La iniciativa es proposa contribuir a la millora del teixit empresarial local d'acord amb els criteris de creació de llocs de treball i inversió.
El programa prioritzarà la contractació de persones empadronades al municipi. La nova contractació ha d'implicar un increment net de la plantilla de l'empresa en relació amb la plantilla de l'any natural immediatament anterior al que es produeixi la sol·licitud.
També es valorarà que l'empresa faci una inversió per a la millora, ampliació o trasllat d'una activitat econòmica existent o per la creació d'una nova activitat econòmica, localitzada al municipi.
En aquest exercici del 2016, l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament destina a la convocatòria una partida total de 30.000 euros, dels quals 21.000 euros seran destinats als ajuts per a la creació de llocs de treball i els altres 9.000 euros als ajuts per a les inversions empresarials.
Els beneficiaris podran presentar una única sol·licitud d'ajut per a una o ambdues línies. Els projectes subvencionables s'hauran d'haver realitzat entre l'1 de juliol del 2015 i el 30 de juny del 2016. La quantitat màxima que podran rebre els beneficiaris dels ajuts serà de 2.500 euros.
Les bases reguladores i el formulari de sol·licitud es poden consultar i descarregar des del portal de transparència del web https://suria.sedelectronica.es/transparency/, en l'apartat 'Ajudes'. Aquesta convocatòria d'ajuts per al foment de la creació de llocs de treball i la inversió empresarial és una de les accions incloses en el Pla de Desenvolupament Local Suriacció, que defineix les principals línies d'actuació estratègiques per al període 2014-24.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema