La direcció de Recerca i Innovació d'UManresa col·labora per segon any en el programa Consolida't, subvencionat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. El programa té com a principal objectiu la formació i l'assessorament personalitzat d'emprenedors autònoms que vulguin consolidar la seva idea de negoci.

Professorat dels estudis d'ADE UManresa es farà càrrec de les píndoles formatives i de l'assessorament personalitzat dels beneficiaris del programa. En la darrera edició, UManresa va assessorar i formar 18 emprenedors. Enguany se n'han convocat 36 places.

Consolida't és un programa gratuït que inclou cinc sessions d'assessorament individualitzat en gestió del negoci, formació en anàlisi del compte de resultats i gestió de tresoreria i un itinerari formatiu personalitzat i adaptat a les necessitats concretes de cada autònom en matèria de gestió econòmica, aspectes jurídics, gestió documental, comercial i atenció al client, gestió del temps, comunicació, networking i coworking. El programa, que s'iniciarà el maig, s'adreça a autònoms que faci més de 6 mesos que tenen activitat, autònoms econòmicament dependents, autònoms que hagin cessat la seva activitat i vulguin impulsar un nou projecte i treballadors autònoms societaris integrats en una societat civil privada, una comunitat de béns o una societat limitada sempre que no tingui més de quatre persones contractades ni una facturació superior a 500.000 euros.