El treball d'un grup d'alumnes de l'escola Montserrat de Sant Vi-cenç de Castellet de primer curs del cicle de Gestió Administrativa ha esdevingut finalista del concurs estatal Repte Emprèn que convoca l'Obra Social la Caixa. El projecte "Never wait" ha passat a la gran final, juntament amb 34 treballs més, en un procés que inicialment va rebre 1.313 propostes.

Els alumnes finalistes, entre ells els alumnes d'aquesta escola, defensaran el seu treball en un campus de formació a Tiana entre els dies 4 i 7 de maig. En aquest escenari es proclamaran els cinc projectes guanyadors de l'edició 2016 del concurs Repte Emprèn. El premi per als vencedors serà una estada a Silicon Valley, als Estats Units, del 8 al 17 de juliol.

El concurs de l'Obra Social la Caixa pretén incentivar l'actitud emprenedora entre els alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de tot l'estat impulsant el seu creixement personal i potenciant la seva capacitat d'iniciativa. El programa permet que els participants coneguin tot el procés per fer realitat una empresa i aprenguin el significat de l'emprenedoria.